Over ons

Instappen in een nieuw Chirojaar

Wie zijn chirojongens Rooierheide?

Elke zondagmiddag van 14u tot 17u trekken een 100-tal jongens uit Diepenbeek en omstreken naar de Regenbooglokalen op Heidestraat 159, beter bekend als het Chiroheem. De leiders van de Chiro geven daar elke week het beste van zichzelf om de leden een fantastische spelnamiddag te bezorgen.

Voor wie?

Alle jongens van 6 tot 18 jaar zijn meer dan welkom in onze Chiro. Kinderen die 5 jaar zijn en toch al naar de Chiro willen komen, mogen dit enkel als ze in het 1ste leerjaar zitten. Dit betekent dat ze de mentale leeftijd van een 6 jarige hebben wat belangrijk is voor onze Chiroverzekering.

We komen elke zodag samen in leeftijdsgroepen: de afdelingen. Elke afdeling heeft zijn vaste leiding voor het hele Chirojaar.

Leeftijd Afdeling CHiro van:
1ste en 2de leerjaar   Sloebers 14u00 - 17u00
3de en 4de leerjaar   Speelclub         
5de en 6de leerjaar   Rakkers
1ste en 2de middelbaar     Toppers
3de en 4de middelbaar     Kerels 14u00 - 18u00
5de en 6de middelbaar      Aspi's 

Door wie?

De leidingsploeg bestaat uit jonge heren die 18 - 22 jaar oud zijn. Wie ze zijn, wat ze doen en bij welke afdeling ze staan? Dit kan je allemaal op deze pagina vinden. Deze energieke bende wordt ook bijgestaan door drie VB's (Volwassen Begeleiders) en een sterke oudleidingswerking.

Wanneer?

Vanaf zondag 2 september 2018 kunnen de leden bij ons weer naar de Chiro komen. In principe geven we elke zondag Chiro tot de laatste zondag van juni. Er zijn een paar uitzonderingen, maar deze worden altijd tijdig door gecommuniceerd.