Op weekend en bivak

Weekends

Voor de jongsten binnen de Chiro is een 1ste keer meegaan op weekend een onvergetelijke ervaring. Voor de ouderen is het natuurlijk ook leuk om een heel weekend bij elkaar te zijn en verschillende activiteiten te beleven. 

Daarom gaan we elk jaar met de leden op weekend. De drie jongste afdelingen gaan telkens samen op weekend en de Toppers en Kerels hebben ook een weekend samen. Beide weekends gaan door van ... tot ... 2019

Ten slotte gaan de Aspi’s een weekend of zelfs een midweek weg om allerlei knotsgekke momenten te beleven.

Bivak

Het bivak gaat elk jaar van 21 juli tot 31 juli door, we hopen jullie daar te mogen verwelkomen! De Kerels en de Aspi's vertrekken zelfs de 20ste of vroeger al!

Het bivak is namelijk het orgelpunt van het Chirojaar. Het is 10 dagen lang plezier maken met vrienden in een hechte groep. Het is de bekroning op een mooi werkingsjaar en, wellicht het fijnste wat onze chiro te bieden heeft!

Aarzel dus niet om uw zoon te laten meegaan op dit onvergetelijke avontuur!

Meer info over het bivak kan u vinden op www.chirojongenshei.be/bivak

Verloren kleren

Indien uw zoon nog iets kwijt is van het afgelopen bivak, neem gerust zondag na of voor de Chiro eens tijd om tussen de verloren voorwerpen te kijken. Deze stallen we dan vanvoor uit in de hoop dat iedereen vindt wat hij kwijt was.